Satış ve Sonrasında Çözüm Ortağınız...
Anasayfa  |  Hakkımızda  |  Ürünler  |  Dökümanlar  |  Teknik Servis  |  Temsilcilikler  |  İnsan Kaynakları  |  İletişim
 
Ürün Gruplarımız
LC Ürünleri

Agilent Servis ve Desteği

“Sınıfının En İyisi” olarak kabul edilen Agilent, 40 yılı aşkın bir süredir güven duyabileceğiniz cihazlar üretmekte ve bakımını sağlamaktadır. 65 ülkedeki Servis merkezi faaliyetleri, en iyi servis profesyonellerimiz ile kapsama alanını optimize eden global bir gönderim merkezi ve Agilent ve Agilent harici ürünler konusunda yardımcı olmaya hazır çağrı merkezleri ile Agilent’e, laboratuarınız için daha fazla etkinlik ve daha yüksek verimlilik sağlayan kapsamlı koruma ve kişiselleştirilmiş destek sağlama konusunda güvenebilirsiniz.

 

LC & LC/MS Kolonlar

İhtiyaç duyulan ürünlerden çok daha fazlası. Tekrar edilebilir sonuçlar.
Araştırmadan rutin QA/QC’ye kadar, spesifik ölçüm ve arıtma uygulamalarınız için optimize edilmiş çözümler sunan bir ZORBAX HPLC kolon bulacaksınız. Agilent’in ZORBAX kolonları, en yüksek aralıkta Hızlı Çözünürlüklü HT (1.8 µm) ve Hızlı Çözünürlüklü (3.5 µm) kolonlarla en yüksek verime sahip analizler için optimize edilmiştir. Proteomik separasyonlar veya bileşenlerin arıtılmasına yönelik ölçeklemeler için ideal olan seçenekler ve ayrıca en geniş aralıkta uygulamaları ve koşulları kapsayan analitik uygulamalar için 800’ün üzerinde seçenek bulunmaktadır.

 

LC ve LC/MS Parçaları ve Malzemeleri

İhtiyaç duyulan ürünlerden çok daha fazlası. Tekrar edilebilir sonuçlar.

Her zaman olduğu gibi tüm Agilent HPLC malzemeleri, uzun ömürlülük, kullanım kolaylığı ve arttırılmış verimlilik için dikkatli bir şekilde tasarlanmış, test edilmiş ve üretilmiştir. Bu, LC veya LC/MS sisteminizin hızlı ve olağanüstü nitel ve nicel sonuçlar, tutarlı bir tekrar edilebilirlik ve güvenilirlik ve son derece hassas tespitler vereceği anlamına gelmektedir.

 

Sıvı Kromatografi Kütle Spektrometresi (LC/MS)

Sıra dışı performans, olağanüstü sonuçlar sağlar
Agilent, çok çeşitli nitel ve nicel uygulamalara yönelik sınıfının en iyisi sıvı kromatografi (LC) teknolojisi, sıra dışı kütle spektrometre (MS) spektral kalitesi, güçlü veri analizi araçları ve optimize edilmiş, tek kaynaklı iş akış çözümleri kombinasyonu sunmaktadır. Çevre Analizi, Metabolomik, Gıda Güvenliği Analizi, Proteomik ve Farmasötik Analiz gibi önemli uygulamaların merkezinde bizi bulacaksınız.

 
Designed By MESCOMEDIA
ANTLAB LABARATUVAR CİH. MÜH. SAN. LTD. ŞTİ.
Tel : +90 (242) 346 87 87 (pbx) - Fax : +90 (242) 344 66 22

biorad ile ilgili görsel sonucu