Satış ve Sonrasında Çözüm Ortağınız...
Anasayfa  |  Hakkımızda  |  Ürünler  |  Dökümanlar  |  Teknik Servis  |  Temsilcilikler  |  İnsan Kaynakları  |  İletişim
 
Ürün Gruplarımız
-152ºC Yatık Tip Derin Dondurucular

Hücre ve dokuların uzun süre bozulmadan korunmasını sağlar. Araştırmalar -135ºC de sığır spermi saklamanın yetersiz olduğunu ve iletkenlik deneylerinin -148ºC de yapılması gerektiğini ispatlamıştır. Bilim adamları -152ºC dondurucunun artan gereksinimi göstermiştir.

Numuneler -152ºC ultra-düşük sıcaklıkta, yeniden kristalleşme noktasından çok uzakta,hücrelerin içinde ve dışında kristalleşme olmadan vitrifikasyonlarını (canlılıklarını) sürdürürler. CFC içermeyen özel karışım soğutma sistemi. Bu soğutma sistemi sayesinde dünya çevresine verilen zararı minumuna indirilmiştir.

-152ºC için özel dizayn edilmiş kompresör ve kademeli soğutma sistemi
Soğutma ünitesi içinde özel geliştirilmiş yüksek verimliliğe sahip benzersiz kompresör ve emniyetli kademeli soğutma sistemi uzun ömürlü, sessiz çalışan saklama koşullarını sağlar.

LED dijital göstergeli mikroişlemci sıcaklık kontrolü
Bilgi giriş tuşu ve LED dijital göstergeli mikroişlemci sıcaklık kontrolü sıcaklık ayarını ve işlemleri doğrular.

Özel Poliüretan köpük yalıtım metaryeli
170mm kalınlığında yüksek rezistansla özel üretilen poliüretan köpük yalıtım metaryali iç sıcaklık stabilitesini koruyarak iç ve dış sıcaklık farklarını düzenler.

Değerli numunelerin korunması için alarm ve emniyet sistemleri
Soğutma devri mikroişlemci kontrollü filtre-tıkalı kontrol fonksiyonu tarafından korunmaktadır., Sıcaklık ayarlanan değerlerden sapma gösterdiğinde yüksek sıcaklık alarmı otomatik olarak devreye girmektedir. Güç kaybında veya düzensiz sıcaklık artmasında alarm lambası yanar ve sesli ikaz verir.Uzak alarm bağlantısı bulunmaktadır.

Kullanışlı iç kabin
Dünya standartlarında 2" ve 3" kutuların saklanması için dizayn edilmiştir.

Sıvı azot tanklarına alternatif geliştirilmiş -152ºC derin dondurucu avantajları;
.Düşük maliyet
.Kolay bakım
.Kontaminasyon riski taşımaz...

 
Designed By MESCOMEDIA
ANTLAB LABARATUVAR CİH. MÜH. SAN. LTD. ŞTİ.
Tel : +90 (242) 346 87 87 (pbx) - Fax : +90 (242) 344 66 22

biorad ile ilgili görsel sonucu